Helialux SmartControl

Sale!

Juwel HeliaLux SmartControl

€ 199,95 € 139,95
Sale!

Juwel HeliaLux SmartControl

€ 199,95 € 139,95

 

Met de HeliaLux SmartControl programmeert en bestuurt u uw HeliaLux inzetlampen handig via wifi, het maakt niet uit of het met een smartphone is, tablet of pc.


Beheer uw individuele dagverloop handig met de interface op uw internetbrowser. U bestuurt de HeliaLux inzetlamp via wifi.  

Met de controller kunt u de lichtcondities in uw aquarium op uw behoeftes aanpassen. Behalve zonsop- en ondergang kunt u heel handig wel 16 verlichtingsfases per dag individueel programmeren. Leg snel en simpel afhankelijk van het moment van de dag de sfeer in uw aquarium vast en zorg met dit kleureffect voor een unieke sfeer in uw onderwaterwereld.
De vrij instelbare kleurkanalen maken ook de gerichte, individuele maanverlichting mogelijk.
Dankzij een stabiele wifi-verbinding bestuurt en programmeert u de HeliaLux SmartControl handig met uw smartphone, tablet of pc.

Dankzij de passende HeliaLux splitter kunt u maximaal twee HeliaLux LED’s of twee HeliaLux spectrumlampen tegelijkertijd met uw HeliaLux SmartControl besturen.

ColourControl

Bepaal snel en simpel de gewenste sfeerverlichting met de individuele besturing van de diverse kleurkanalen van uw HeliaLux inzetlampen. Met de HeliaLux spectrum staan u de kleurkanalen wit, rood, groen en blauw ter beschikking. Bij de HeliaLux LED bestuurt u daarentegen de kleuren wit en blauw.

DayControl

Individueel dagverloop geheel naar uw wensen en behoeftes. Dankzij 16 instelbare lichtfases kunt u niet alleen ochtendschemering, zonsopgang, zonsondergang en avondschemering instellen, maar overdag nog andere lichtveranderingen individueel programmeren. Verder kunt u een middagpauze op de gewenste tijd en lichtintensiteit vastleggen.
De vrij instelbare kleurkanalen maken ook de gerichte, individuele maanverlichting mogelijk.


FlexibleWeek

8 lichtprofielen kunnen worden opgeslagen. Voor iedere weekdag kunt u een individueel dagverloop naar behoefte vastleggen. Laat bijvoorbeeld in het weekend de zon later opgaan, verkort de middagpauze of verleng de zonsondergang.


WeatherControl

Wolkeneffecten individueel programmeerbaar. Voor elke fase van de dag kunnen de intensiteit van de wolken (wolkenintensiteit) en de frequentie van de wolken (wolkenverloop) worden vastgelegd.

 

WiFi Control

Kabelloze besturing van de verlichting met alle voor wifi uitgeruste apparaten. Geen app nodig. U bestuurt de HeliaLux inzetlampen direct via de internetbrowser.

 

 

 

Export/import

Opslaan en delen van de profielen. Vastgelegde lichtprofielen kunnen eenvoudig geëxporteerd en geïmporteerd worden.

 

 

 

EasyUpdate

Bij een bestaande internetverbinding zijn systeemupdates automatisch mogelijk. Deze zorgen voor systeemstabiliteit en nieuwe features.

 

 

 

Plug ‘n’ Play

Een voorgeprogrammeerd dagverloop inclusief middagpauze maakt een snelle inbedrijfstelling van de HeliaLux SmartControl mogelijk. Snel en eenvoudig aanpassen van de standaard ingestelde lichtprofielen is echter ieder moment mogelijk.

 

 LivePreview

De LivePreview laat de ingestelde lichtintensiteit in het aquarium al tijdens de programmering in real time zien. Met deze functie wordt het maken van lichtprofielen uitermate simpel.Biotoop
Profielen

Vijf standaard profielen om te downloaden. Kies uit de profielen Standaard, Standaard zonder middagpauze, Biotoop Malawi/Tanganjika, Biotoop Amazonas en Aquascape.Day
Simulation

Simuleer snel en simpel in uw aquarium de door u ingestelde lichtsfeer voor ieder moment van de dag. Beweeg de schuif van het dagverloop om de lichtverhouding voor een bepaalde tijd van de dag in uw aquarium te zien.